Om os

Hvorfor startede vi?

Det skulle være nemt!

Cykellapning.dk blev grundlagt i 2019 på et ønske om at tilbyde kvalitetsbevidst og imødekommende cykelservice til både private kunder og erhverv. Fra starten havde vi en høj ambition om at yde pletfri service, ved hver eneste kundebesøg.


Det skal være nemt at være kunde hos Cykellapning.dk. Når du har kontaktet os, er det vores mål, at du sidder tilbage med en klar følelse af, at nu behøver du ikke tænke mere på det. Cykellapning.dk skal nok klare den derfra.


Reparation af din cykel hjemme eller på arbejdet?

Til dagligt kører vi rundt på det meste af Sjælland. Som regel kan vi klare reparationen af din cykel uden at bestille reservedele hjem først, fordi vores medarbejdere har dæk og slanger til de mest almindelige typer cykler i deres servicevogn eller på vores lager. Skulle det forekomme, at vi ikke ligger inde med det rigtigt dæk kan vi bestille det hjem fra dag til dag.

Når du bestiller et slange eller dækskifte på din cykel hos os, får du foruden exceptionel hurtig professionel service også 100% garanti på alle vores reparationer.


Glade og tilfredse kunder.

Vi vil gerne have glade og tilfredse kunder – kunder der vender tilbage, og glædeligt anbefaler vores service til venner og familie, hvilket er en af grundende til, at vi altid gør vores bedste, og lidt til!

 

Kontakt os

Ring, mail eller SMS?

Kontakt Cykellapning.dk.

Du kan bestille en reparation af din cykel allerede i dag, eller blot ringe eller sende en SMS for eventuelle spørgsmål. (60 634 634) Du kan også sende en mail på info@cykellapning.dk eller bruge vores kontakt formular som du finder her.


Vi har nok danmark's nemmeste booking system?

Du kan også bestille en reparation af din cykel via vores online booking system her på vores hjemmeside. Du skal ikke oprette dig som bruger eller forbinde med Facebook eller lign. Bare bestil enkelt og nemt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Cykellapning.dk er en del af SCG

Cvr. nr.: 21855995

Konto nr.: 6610 – 0004904433

MobilePay nr.: 76986