Oftest stillede spørgsmål • Jeg har et spørgsmål til jer?
  Cykellapning.dk18-10-2017

  Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så bare ring, mail eller send os en SMS med dit spørgsmål. Vi svare som regel tilbage inden for ganske kort tid.


  SMS / Ring.: 60 634 634

   

  Mail: info@cykellapning.dk

 • Skal jeg være hjemme, når i kommer for at lappe/udskifte slangen på cyklen?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  Du behøver ikke at være hjemme, når din cykel eller kørestol skal fixes. Men du skal huske at hjulet der skal fixes, IKKE må være låst. Er forhjulet fladt skal du kun låse baghjulet og omvendt, hvis det er baghjulet der er punkteret. Bemærk også at din cykel ikke må være låst fast til noget, da vi skal have din cykel med ud til vores bil.

 • Kan i ringe før i ankommer til min adresse, så jeg kan nå hjem?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  Vi sender dig altid en SMS 5 minutter før vi ankommer, men har du brug for en opringning kan du skrive det i bemærknings feltet ved bestilling. Du kan også skrive til os hvis du har specielle ønsker, så finder vi samme en løsning.

 • Må min cykel gerne være låst?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  JA din cykel må selvfølgelig gerne være låst, men du skal huske at hjulet der skal fixet IKKE må være låst. Er forhjulet fladt skal du derfor kun låse baghjulet og omvendt, hvis det er baghjulet der er punkteret. Bemærk også at din cykel ikke må være låst fast til noget, da vi skal have din cykel med ud til vores bil. Da ladcykler er meget eftertragtet, må du gerne låse din ladcykel fast, men vi SKAL kunne løfte hjulet/cykel minimum 20cm og den SKAL stå på et fast hårdt underlag.(ikke på græs)

 • Hvor hurtigt kan i fixe min cykel?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  Hvis du bestiller inden kl. 12:00, kan du som udgangspunkt få fixet din cykel samme dag. Du har selvfølgelig også mulighed for selv at vælge en dato når du bestiller.

  Skriv til os hvis du har specielle ønsker, så finder vi samme en løsning.

   

   

 • Hvordan betaler jeg?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  Som privat person betaler du kontant, via bankoverførsel eller på MobilePay efter arbejdet er udført. Som virksomhed har i mulighed for at betale på faktura.

  Du/I kan selvfølgelig også betale via EAN nummer.

 • Skal jeg stille cyklen frem, så i kan finde den?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  Det er en rigtig god ide at stille cyklen frem og ved bestilling angive præcis hvor den står, så har vi nemlig meget nemmere ved at finde den 🙂

 • Kan i skifte slangen på min cykel, hvis ikke den kan lappes?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  JA, vi udskifter altid slangen på de cykler vi fixer og slangeskift er selvfølgelig med i prisen. Læs mere her

 • Laver i fejl og yder i garanti på jeres arbejde?
  Cykellapning.dk07-05-2016

  Ja det sker faktisk engang imellem at der opstår en fejl på det arbejde vi har udført. Det kan være slangen vi har udskiftet med som er defekt, eller der kan side noget i dækket som vi har overset.

   

  De fleste fejl ses inden for 24 timer, så for at være på den sikre side yder vi 5 dages 100% garanti. Så punkterer du på samme hjul igen inden for 5 dage, kommer vi ud og udskifter slangen igen helt uden beregning.*

   

  *Garanti gælder kun private kunder og kun på cykler. Hvis vi vurdere at dit dæk er MEGET SLIDT, kan vi desværre ikke yde 5 dages garanti.

 • Dækker i hele Danmark?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  Vi dækker desværre ikke hele landet endnu, du kan se præcis hvilke områder vi dækker ved at trykke på linket her: Se byer vi dækker her

  Vi udvider løbende vores dækningsområde. Tilmeld dig vores nyhedsmail, så vil du automatisk blive opdateret, når vi udvider vores dækningsområde.

 • Hvad koster det at få lappet eller udskiftet slangen på en cykel?
  Cykellapning.dk12-01-2012

  Vi udskifter slangen på din cykel for 249kr. Se evt. pris ud for produktet.

 • Koster det noget hvis i kører forgæves?
  Cykellapning.dk01-01-2012

  Hvis cyklen ikke findes på adressen eller den er låst på hjulet der skal fixes, koster det 149kr. for en forgæves tur.

 • Kan i også udskifte dæk?
  Cykellapning.dk20-01-2018

  Ja, vi kan også udskifte dæk på din cykel. Vi monterer som udgangspunkt kvalitets dæk fra Michelin på alle 2 hjulet cykler og de dæk vi monterer er selvfølgelig også godkendt til el-cykler.

 • Hviken type cykler kan i fixe?
  Cykellapning.dk18-06-2018

  Vi kan udskifte dæk og slanger på alle typer cykler.

  Se eksempler på de cykler vi har fixet her.