Betingelser & Vilkår


FORTRYDELSESRET: 

Din bestilling kan som udgangspunkt IKKE fortrydes eller annulleres. Bestil derfor kun hvis du er sikker på at vi skal fixe din cykel. Annullere du din bestilling opkræves et afbestillingsgebyr på 249kr.


FORGÆVES TUR KOSTER 249kr.:

Hvis din cyklen ikke findes på adressen du har angivet. Hvis cyklen er låst på hjulet der skal fixes. Hvis cyklen er låst fast til noget og nøglen ikke ligger aftalt sted. Ved service/eftersyn må din cyklen ikke være låst, medmindre du ligger nøglen et aftalt sted.


VI KONTAKTER DIG ALTID:

Hvis der skulle opstår problemer med at finde din cykel eller din cykel er låst når vi ankommer, vil vi ALTID forsøge at kontakte dig på det oplyste telefonnummer (Opringning+SMS) inden turen betragtes som forgæves. Da vi kører en fast rute og har mange kunder i løbet af dagen, har vi desværre kun mulighed for at vente/afvente op til 10 minutter inden vi fortsætter vores tur.


CYKELNØGLE:

Når din cykel er repareret, har cykellapning.dk ikke længere ansvar for cykel og nøgle. Ligger du din cykelnøgle er det på eget ansvar, så gør det kun hvis det er sikkert og forsvarligt.


GARANTI:

Vi giver 5 dages 100% garanti på slangeskift. Ved udskiftning af dæk, giver vi 30 dages 100% garanti. (Læs)


Tryk her for at se oftest stillede spørgsmål: